top of page
Vyhledat

Konečně doma!

Po dlouhé, téměř pětileté pauze se konečně můžeme opět ukázat na domácí Karlovarské půdě. Již od loňského roku jsme dostali k dispozici nové domácí hřiště na SPK Hvězda, kde jsme postupně začali trénovat. K hřišti náleží také zázemí v podobě přilehlé budovy. Dříve prostory pro policejní psovody se postupně proměnili v šatny a skladové prostory pro výstroje a vše potřebné k tréninku. Součástí šaten jsou sprchy a toaleta. Někdo by mohl říct běžná až samozřejmá záležitost , ovšem v historii klubu jsme vždy byli pouze na návštěvě v zázemí ať už atletického klubu anebo fotbalového klubu. Vlastní zázemí pro náš klub znamená obrovský krok kupředu.


Za poskytnutí vlastního zázemí děkujeme Městu Karlovy Vary a jeho zastupitelům a dále našemu realizačnímu týmu v čele s Tomášem Lafekem a Jakubem Maříkem. Dále patřím dík našim sponzorům Firmám STAVMAT Stavebniny a Dřevoobchod K&C Karlovy Vary za poskytnuti materiálu nutnému k renovaci šaten, části areálu a střídaček


Naše nové zázemí


V novém prostředí se představíme již v sobotu 4.5. od 14:00 proti Trutnovským Rangers.


Po 2 venkovních neúspěších nás čeká další výzva. Trutnov se dlouhodobě potýká s nedostatkem hráčů a již pravidelně hraje v nízkém počtu. To ovšem neznamená , že se letos jedná o snadného soupeře. právě naopak. Zatímco náš tým má bilanci 0-2 tak Trutnov dokázal již jednou zvítězit a to proti soupeři , kterého se nám v prvním kole letošní sezóny nepodařilo zdolat. Historicky máme s Trutnovem 3 výhry , kdy se Trutnovu zatím nikdy nepodařilo proti nám skórovat. Tuto statistiku ale nemůžeme brát příliš v potaz. Náš tým prošel velkou obměnou hráčů a naopak Trutnov svou hráčskou základnu zachoval a přidal další generaci mladých.


Do zápasu jdeme na plno a s jasným cílem. Navázat na úspěšnou šňůru výher proti tomuto soupeři a získat letošní první vítězství na domácím hřišti !


Tímto Vás všechny srdečně zveme na náš první domácí zápas na našem novém hřišti v novém zázemí. K dispozici bude stánek s občerstvením s točeným pivem, nealkoholickými nápoji a určitě se najde i něco na hladový žaludek. Samozřejmostí bude poločasová soutěž pro diváky a vstupné dobrovolné !



239 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page