top of page
Vyhledat

20.1. proběhl druhý přípravný kemp.

Aktualizováno: 22. 1.

V sobotu 20. ledna proběhl již 2. přípravný kemp ve spolupráci s Prague Mustangs a Teplice Nordians. Kemp se odehrál na hřišti v Královském Poříčí ve dvou dvouhodinových trénincích a zúčastnilo se ho přes 50 hráčů.


Tento kemp byl zaměřen na instalaci základního playbooku a první tvrdší kontakt v letošním roce.

První ranní trénink byl zaměřen na opakování základů na jednotlivých individuálních pozicích a poté na první tvrdší kontakt , kdy se spojili protihráči obrany a útoku , ovšem zatím stále jen na korespondujících pozicích. Vše bylo soustředěno více na hru vzduchem. Nováčci měli možnost poprvé si vyzkoušet ostrý kontakt s hráči jiného týmu a prověřit si své individualní schopnosti.



Druhý trénink , který proběhl odpoledne po lehkém obědu, byl zaměřem z počátku také na individualní pozice a poté na komplexnější herní situace. Oproti ránu byl kladen více důraz na běhovou hru. Nakonec došlo ke kompletní simulaci hry, kde jsme si mohli vyzkoušet vše co jsme na tomto a předchozím kempu probírali.


Kemp proběhl ve skvělé náladě a i přes mrazivé počasí si ho všichni hráči a trenéři užili a již nyní se těšíme na další kemp , který proběhne na konci února v Teplicích.

91 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page